Serà notícia

Agenda republicana

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 12 al19 de gener.

dilluns, 13 de gener

Manifestacions que no paren

Cada dilluns a Cervera es concentren a la plaça de la Paeria per demanar l’alliberament dels presos i dels exiliats polítics.

plaça de la Paeria, Cervera

Lloc:

Hora: 20 h

fins al 26 de gener

Jordi Cuixart des de Lledoners

El Terracotta Museu de la Bisbal acull fins al 26 de gener l’exposició de ceràmica Jordi Cuixart. Des de Lledoners, una mostra de peces de ceràmica que el president d’Òmnium Cultural fa des de la presó. Consta d’una seixantena de peces que Cuixart ha fet i continua fent.

Lloc: Terracotta Museu, la Bisbal d’Empordà

dimecres, 15 de gener

Consell per la República

Presentació del Consell per la República al districte d’Horta-Guinardó. Què és i per què ens hi hem d’inscriure? Amb Miquel Bosqued i Josep Losantos.

centre cívic Matas i Ramis, Barcelona

Lloc:

Hora: 19.30 h

dilluns, 13 de gener

Cap a l’ajuntament olotí

Cada dilluns, concentració a dos quarts de vuit del vespre davant l’ajuntament d’Olot per demanar l’alliberament dels polítics i líders independentistes a la presó i el retorn dels que són a l’exili. Com sol ser habitual, la convocatòria acaba amb música o parlaments.

davant de l’ajuntament, Olot

Lloc:

Hora: 19.30 h

divendres, 17 de gener

Xerrada sobre el Consell per la República

Xerrada sobre el Consell per la República després de la sentència del Tribunal de Luxemburg en el cas d’Oriol Junqueras, i l’efecte directe que ha tingut sobre Carles Puigdemont i Toni Comín, que ha constatat el fracàs estrepitós de l’expresident del Parlament Europeu Antonio Tajani en el seu intent de deixar-los sense escó. Al març, Tajani ja havia vetat una conferència dels presidents Torra i Puigdemont a l’Eurocambra, mentre que havia permès un acte de Vox.

teatre, Palau-solità i Plegamans

Lloc:

Hora: 19.30 h

dimarts, 14 de gener

Tallers grocs, oberts i gratuïts

Tallers grocs, gratuïts i oberts a tothom per fer llaços, braçalets, bufandes... Només cal portar els ganxets o les agulles de fer mitja. Et podràs emportar la teva creació o donar-la a Òmnium perquè la vengui a les parades.

Espai Muriel Casals, Vilafranca del Penedès

Lloc:

Hora: de 17 a 21 h

dilluns, 13 de gener

Concentració amb caminada

Cada dilluns també es manifesten al barri de Sants-Montjuïc per exigir l’alliberament dels presos polítics i el retorn de les persones exiliades. La concentració és a les vuit del vespre, a la plaça Ramon Torres Casanova, al costat de la plaça de Sants. En acabar la caminada, se sol fer un breu parlament i s’informa dels actes previstos.

placeta Ramon Torres Casanova, Barcelona

Lloc:

Hora: 20 h

CaDA DIA LABORABLE

Avis i àvies de Reus per la Llibertat

De dilluns a dissabte, i de tres quarts de dotze del migdia a les dotze, els Avis i Àvies de Reus per la Llibertat es concentren a la plaça del Mercadal per exigir la llibertat dels presos polítics i dels exiliats.

plaça del Mercadal, Reus

Lloc:

Hora: 11.45 h

dijous, 16 de gener

Debat sobre el present i el futur de l’Assemblea

Debat sobre el present i el futur de l’Assemblea i, per extensió, de l’independentisme, precedit del documental Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita no violenta, una obra que explica en què consisteix la lluita no-violenta i com desenvolupar-la. Després d’haver fet diverses sessions de formació sobre no-violència l’assemblea ha iniciat una altra etapa de divulgació amb la producció d’aquest documental, per ajudar a entendre conceptes clau i fer-ne divulgació. Ponents: Joan Marc i Jesús Prades.

sala d’actes del Museu Municipal, Gavà

Lloc:

Hora: 19 h

dilluns, 13 de gener

També al barri de Gràcia

Les concentracions per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats a la plaça de la Vila del barri de Gràcia de Barcelona també es continuen fent cada dilluns.

plaça Vila de Gràcia, Barcelona

Lloc:

Hora: 20 h

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor