Serà notícia

Agenda republicana

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 23 de febrer a l’1 de març.

diumenge, 23 de febrer

Suport a Carme Forcadell

Òmnium Sarrià-Sant Gervasi ha organitzat una sortida al centre penitenciari Mas d’Enric per mostrar suport a Carme Forcadell. Tindrà un cost de 12 euros i les places són limitades.

plaça de la Bonanova, Barcelona

Lloc:

Hora: sortida, 8 h. Arribada, al migdia

dimarts, 25 de febrer

Empresaris catalans independents

El representant d’aquesta associació empresarial de nova creació, anomenada Anem x feina, presentarà l’entitat al districte d’Horta-Guinardó. L’acte estarà obert a tothom i el ponent serà Àlex de Azuaje.

centre cívic Matas i Ramis, Barcelona

Lloc:

Hora: 20 h

fins a l’1 de març

Urnes per la llibertat

L’exposició 55 artistes (urnes per la llibertat) és un treball d’una cinquantena d’artistes de Catalunya, del nord al sud, i de França, que amb la seva creació volen fer visible el seu compromís amb una societat que afirma pacíficament, des de fa anys, la seva voluntat de llibertat i que observa astorada la falta de reacció per uns fets de gran gravetat. Cadascun dels artistes ha disposat d’una de les urnes del referèndum de l’1-O i ha fet la seva creació per tal de dur a terme aquesta denúncia.

Lloc: Museu de l’Art de la Pell, Vic

dissabte, 29 de febrer

Tothom cap a Perpinyà

El Consell per la República Catalana organitza un gran acte a Perpinyà amb la participació del president Carles Puigdemont i dels exconsellers Clara Ponsatí i Toni Comín. Serà la primera vegada que aquests membres del govern legítim trepitjaran els Països Catalans d’ençà que es van exiliar. L’acte, amb el títol La República al centre (del món), començarà a les 12 del migdia, a l’esplanada que hi ha al costat del Palau de les Exposicions de Perpinyà. Des del Consell per la República veuen la proposta com “el primer pas” per tornar a Catalunya, ja que serà el primer cop des que van marxar a l’exili que Puigdemont, Comín i Ponsatí “trepitjaran terres catalanes”. Tot i això, asseguren que no serà cap “manifestació ni concentració”, sinó un acte “polític”, amb discursos. En total, l’organització espera aplegar-hi més de 100.000 persones. Per poder-hi anar, diverses assemblees locals de l’ANC organitzen autocars –de moment, n’hi ha més de 400–.

esplanada del costat del Palau de les Exposicions, Perpinyà

Lloc:

Hora: 12 h

Dimarts, 25 de febrer

Els fonaments de la República Catalana

Xerrada i debat sobre Educació i Cultura. Els fonaments de la nova República Catalana. Amb Enric Roca, director d’Edu21 i professor d’educació de la UAB. Organitzat per Òmnium Cultural Terrassa.

aula magna del Centre Cultural, Terrassa

Lloc:

Hora: 19.30 h

cada dia

Més de vuit-cents dies tocant

Cada dia, a la plaça major de Santa Eugènia de Berga, sona El cant dels ocells. Es fa des del primer dia que hi va haver presos, és a dir que ja han superat els més de vuit-cents dies tocant per la causa.

plaça major de Santa Eugènia, Berga

Lloc:

Hora: 21 h

dimarts, 25 de febrer

L’Entesa, al Pla de l’Estany

Presentació de l’Entesa al Pla de l’Estany, a l’auditori de Banyoles. Vine i participa en el Debat Constituent. Amb la participació de Lluís Llach.

auditori de Banyoles

Lloc:

Hora: 20 h

dijous, 27 de febrer

El llibre de Turull

Presentació del llibre Persistim, de Gemma Aguilera i Jordi Turull, a càrrec de Blanca Bragulat i Toni Albà.

Centre Cultural, les Cabanyes

Lloc:

Hora: 19.30 h

dimarts, 25 de febrer

Col·laborar amb els tallers grocs

Tallers grocs, gratuïts i oberts a tothom per fer llaços, braçalets, bufandes... Només cal portar els ganxets o les agulles de fer mitja. Et podràs emportar la teva creació a casa o donar-la a Òmnium Cultural perquè la vengui a les seves parades.

Espai Muriel Casals, Vilafranca del Penedès

Lloc:

Horari: de 17 a 21 h

diumenge, 23 de febrer

Som on som, i ara què?

Cicle de debats sobre el procés cap a la independència: “Som on som, i ara què?”, amb Pere Pugès Dorca, membre fundador de l’ANC.

ca la Cinta, Torrelles de Llobregat

Lloc:

Hora: 19 h

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor