Serà notícia

Agenda republicana

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 8 al 15 de març.

diumenge, 8 de març

Poetes i Músics per la República

Recital de poesia i música amb Poetes i Músics per la República, amb l’objectiu de reivindicar la llibertat dels presos polítics i dels exiliats i la independència de Catalunya. Poetes: Carles Duarte, Teresa Tarrido, Joan Gimeno, Montse Pellicer, Jordi Pàmias, Eduard Casas, Lluís Urpinell, Lluís Bosch, Núria Feliu, Roser Cabacés, Biel Barnils. Músics: Josep Tero, Miquel Pujadó, Ferran Martínez, Toni Oró, Jaume Arnella.

Casino, Vic

Lloc:

Hora: 19 h

dimecres, 11 de març

Cinefòrum a Amer

Projecció del documental «Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita noviolenta», amb debat i col·loqui posterior sobre el mateix tema. Conduirà l’acte el secretari nacional de l’ANC, Quim Arnau.

Can Boles, Amer

Lloc:

Hora: 20 h

cada dia

Cant diari solidari

Cada dia, a la plaça major de Santa Eugènia de Berga, sona El cant dels ocells. Es fa des del primer dia que hi va haver presos, és a dir que ja han superat els més de vuit-cents dies tocant per la causa.

plaça major de Santa Eugènia, Berga

Lloc:

Hora: 21 h

dissabte, 14 de març

Com registrar-se al Consell

Cada dissabte es fa un taller per explicar com es pot fer el registre ciutadà al Consell per la República.

carrer Verdaguer, 3 (davant la Casa Comella), Vic

Lloc:

Hora: de 10 a 13 h

dimarts, 10 de març

Col·laborar amb els tallers grocs

Tallers grocs oberts a tothom per fer llaços, braçalets, bufandes... Per emportar-se a casa o vendre a les parades d’Òmnium.

Espai Muriel Casals, Vilafranca del Penedès

Lloc:

Hora: de 17 a 21 h

dimarts, 10 de març

També a Vic

A Vic també es manifesten cada dimarts per reclamar la llibertat dels presos polítics i dels exiliats i la independència de Catalunya.

plaça major, Vic

Lloc:

Hora: 11 h

dilluns, 9 de març

Els barcelonins tampoc paren

Les concentracions i manifestacions per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats no paren a Barcelona. Algunes d’elles són els dilluns a la plaça de la Vila del barri de Gràcia i al barri de Sants-Montjuïc (placeta Ramon Torres).

Hora: 20 h

cada dia laborable

Avis de Reus per la Llibertat

De dilluns a dissabte, els avis i pavies de Reus per la Llibertat es concentren a la plaça del Mercadal per exigir la llibertat dels presos polítics i exiliats.

plaça del Mercadal, Reus

Lloc:

Hora: 11.45 h

dissabte, 14 de març

Xerrada amb Cotarelo

Xerrada col·loqui amb Ramón Cotarelo, politòleg, escriptor, traductor i publicista nascut a Madrid i català per lliure elecció. Moderador: Bernat Costa, actor, escriptor i dibuixant.

Centre Cultural i Recreatiu, Pineda de Mar

Lloc:

Hora: 19.30 h

diumenge, 15 de març

Concert groc de Gospel solidari

Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional de Catalunya, l’ANC, organitzen per segon any -l’any passat l’auditori es va quedar petit- un concert groc en suport a presos, exiliats i represaliats i per recaptar fons per a la Caixa Solidària. Aquest any es comptarà amb triple actuació: Gospel Vallès, Tons i Sons i un quartet de saxos. L’acte acabarà amb el Cant de la Senyera i els Segadors amb un grup nombrós de cantaires, uns vuitanta, de la ciutat i de Matadepera. També hi haurà parlaments i la intervenció de familiars de presos independentistes. Amb aquest concert es denuncia, un cop més, les retallades de drets polítics i socials i la persecució de la llibertat d’opinió, associació o participació que pateix Catalunya.

Teatre principal, Terrassa

Lloc:

Hora: 18.30 h

dijous, 12 de març

Vist per sentència

Òmnium Gràcia i Atenes Juristes pels Drets Civils oferiran la xerrada Vist per sentència: Anàlisi de les accions judicials contra el procés i presentació d’accions jurídiques contra la repressió, a càrrec de Joaquim Jubert i Roser Serra, advocats de l’associació Atenes Juristes pels Drets Civils. Moderarà l’acte Anna Crosas, gestora cultural.

orfeó Gracienc, Barcelona

Lloc:

Hora: 19 h

dilluns, 9 de març

Olot no s’atura

Les concentracions per demanar l’alliberament dels polítics i dels líders independentistes a la presó i el retorn dels que són a l’exili no s’aturen. Cada dilluns se celebren a Olot, davant l’ajuntament, i solen acabar amb música o parlaments.

davant l’ajuntament, Olot

Lloc:

Hora: 19.30 h

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor