Serà notícia

Nou màster a l’ESCAC

L’ESCAC (Escola de cinema i Audiovisuals de Catalunya) ha anunciat la creació del nou màster en Storytelling per marques, que començarà el 31 de gener de 2022. Luna Esquerdo, fundadora de Bambina Films i Marc Sánchez, director creatiu independent, seran els directors del nou màster que treballarà amb projectes de marques com Moritz, Etnia, Blackie Books o El Segell del Primavera.

El màster oferirà als alumnes formació en creació, producció i realització de contingut audiovisual de qualitat específic per a les marques. Seguint la filosofia de l’ESCAC, el curs serà eminentment pràctic i contarà amb la col·laboració de prestigiosos professionals del sector tant de la part d’anunciant, como d’agència i productora, como Helena Marzo (directora creativa independent), Marc Oller (director, productora Canadà), Lídia Valls (directora creativa VML/YR) o Dani Monedero (cofundador Grayskull). D’aquesta manera els alumnes acabaran no solament coneixent el procés complet de creació, producció i realització d’audiovisuals per a marques, sinó que tindran ja també el seu primer contacte amb el mercat.

Segons Marc Sánchez, codirector del màster, “Les marques cada cop necessiten més i millor contingut audiovisual. Però és un procés diferent al del cinema i això és el que anem a ensenyar en l’ESCAC, evidentment per mitjà de rodar i rodar. Seguint processos reals per a clients reals. Produint i realitzant com es fa en la realitat. I entenent bé cada pas, perquè les noves generacions de contadors d’històries per a marques surtin amb avantatge al mercat.” El màster en Storytelling per a Marques es suma a l’oferta formativa de l’ESCAC. www.escac.com. Les inscripcions ja estan obertes i el procés de selecció començarà a principis d’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor