Serà notícia

El 2021 en imatges

En el primer número del 2022, farem un repàs de les imatges que han marcat aquest 2021

Semblava l’any de la fi del malson, però no hem acabat de fer net. Aquest seria el resum molt resumit del 2021 que deixarem enrere d’aquí a una setmana, però durant els últims dotze mesos hi ha hagut altres notícies que han marcat l’actualitat informativa. En l’edició de la setmana vinent, que arribarà als quioscos i als subscriptors el diumenge dia 2, el dossier setmanal de La República estarà dedicat a fer un recull d’imatges representatives del més destacat de l’any que haurem acabat de deixar enrere, des de l’assalt al Capitoli de Washington fins a l’elecció de nou president de la Generalitat o la marxa de Leo Messi; sense oblidar, tanmateix, que la pandèmia continua marcant la quotidianitat. No hem fet net.

CANVI DE DATA: DEGUT AL FET QUE EL DIA 1 GENER TRADICIONALMENT NO HI HA PREMSA EN PAPER, LA REPÚBLICA SORTIRÀ, EXCEPCIONALMENT, EN DIUMENGE EL 2 DE GENER
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor