Serà notícia

Palamós acull l’exposició “Tela marinera”

“Relacionar una peça de vestir amb un animal en perill d’extinció, al capdavall, potser no és tan estrany”. Poden una biòloga i una modista encarar-se i parlar de com afecta una professió a l’altra i viceversa? O provenen de dos mons que no tenen res a veure i que difícilment es podrien arribar a creuar? Carlota Rodríguez Sala i Alba Serrat Llinàs reflexionen sobre els perills que amenacen la mar: perills biològics, ecològics, ambientals però també culturals. I ho fan a través de la moda amb l’exposició “Tela marinera”, que acull el Museu de la Pesca de Palamós des del passat 18 de desembre fins el 6 de març.

La moda forma part de la cultura; resumeix el paisatge i l’ofici, tant pel que fa a disseny com pel que fa als materials de confecció. Perdem diversitat de fauna i flora i també perdem diversitat de moda! Els visitants de l’exposició, que organitza l’Ajuntament de Palamós, hauran de respectar estrictament les mesures sanitàries anticovid vigents.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor