Serà notícia

El DO Jazz Cat de Palau Robert tanca la seva segona edició amb èxit

La segona col·laboració del Palau Robert amb el Voll Damm Festival de Jazz de Barcelona i The Project es tanca aquest diumenge dia 30 al migdia amb el concert del quintet Bratia, però ja es pot concloure que l’èxit ha estat rotund. Tots els concerts del cicle han omplert el Jardí de Palau Robert. Malgrat la persistència de la covid-19 i tots els entrebancs que ha calgut superar, ha quedat clar que el Jardí de Palau Robert és un escenari ideal per a concerts de música jazz a l’aire lliure. Així mateix, el cicle ha palesat una vegada més que el jazz fet a Catalunya gaudeix de molt bona salut i que compta amb un públic nombrós i fidel, fins al punt que, malauradament, a cada concert ha calgut penjar el cartell d’Exhaurides les localitats.

Al llarg del mes de gener, en un ambient hivernal però assolellat, els grups Halligalli, Alba Armengou Quartet i Gemma Abrié - Josep Traver han desplegat tot el seu repertori, per a gaudi dels bons aficionats. La darrera sessió, que promet un epíleg ple de ritme frenètic i de bones tonades dels Balcans, ens l’oferirà el grup Bratia. Bratia s’autodefineix com “La riquesa musical dels Balcans i l’energia i l’elegància del jazz manouche, units pel nomadisme de la música gitana”, que “crea una proposta única, un món sonor, una germanor.” La banda barcelonina neix de la necessitat del contrabaixista serbi establert a Barcelona, Ivan Kovacevic, d’unir dos mons musicals en una trepidant proposta. La composen el propi Kovacevic; Stelios Togias a les percussions; Pere Nolasc Turu al violí, i Biel Ballester i Victor Paradis a la guitarra.

En aquesta ocasió, les normes anti-covid permetran un major aforament: fins a tres-centes persones podran assistir-hi, respectant, això sí, la resta de mesures de prevenció que segueixen vigents: distància, mascareta i públic assegut seguiran sent un requisit d’obligat compliment.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor