Serà notícia

‘Ainbo: La guerrera de l’Amazones’ s’estrena demà en català

Aquest divendres s’estrena als cinemes ‘Ainbo: La guerrera de l’Amazones’. Aquesta obra s’estrena doblada al català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura. L’any 2021, 73 pel·lícules van comptar amb un ajut per al doblatge i la subtitulació en català de llargmetratges d’estrena en sales de cinema.

La petita Ainbo viu a la selva amazònica amb el poder de transformar el cor més fosc. Ben acompanyada d’un armadillo i un tapir, l’arquera és cridada pels esperits a salvar el seu poble enfront del poder destructor de l’home blanc. Movie Films distribueix aquesta pel·lícula d’animació peruana doblada al català a les següents sales: JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Alpicat), Cinemes Girona (Barcelona), Cines Verdi (Barcelona), Cinesa Diagonal (Barcelona), Cinesa Diagonal Mar (Barcelona), Cinesa SOM Multiespai (Barcelona), MCB Cinema Calafell (Calafell), Cines FULL (Cornellà de Llobregat), Odeon Llobregat (Cornellà de Llobregat), ACEC CAT Cines Figueres (Figueres), Cinemes Albèniz Centre (Girona), Ocine Girona (Girona), ACEC Cines Bages Centre (Manresa), Cinesa Mataró Parc (Mataró), ACEC Cines Olot (Olot), Cines Axion (Reus), Cinemes Roses (Roses), Ocine Roquetes (Roquetes), ACEC Cines Imperial (Sabadell), Odeon Multicines Girona (Salt), Ocine Sant Celoni – Altrium (Sant Celoni), Cinemes Majèstic (Tàrrega), Cinesa Parc Vallès (Terrassa), JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls), Odeon Multicines Vilanova (Vilanova i la Geltrú), i Cinemes Illa Carlemany de Les Escaldes (Escaldes-Engordany, Andorra). En trobareu més informació a la cartellera de Cinema en català de la Secretaria de Política Lingüística.

El Departament de Cultura impulsa el doblatge i la subtitulació en català de produccions audiovisuals amb subvencions a les distribuïdores per augmentar l’oferta cinematogràfica en llengua catalana a les sales d’exhibició, a les plataformes digitals i en format físic. L’any 2021 s’han doblat o subtitulat en català, amb el suport de Política Lingüística, més de 2.000 continguts audiovisuals per a sales, plataformes, Blu-ray, DVD i festivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor