Serà notícia

L’estació de Gràcia de acull un piano amb motiu del Concurs de Música Maria Canals

L’estació de Gràcia de Ferrocarrils, a la línia Barcelona-Vallès, acull des d’avui, i fins al dia 7 d’abril, un piano que estarà ubicat al vestíbul de l’estació, un cop passades les màquines validadores d’accés i sortida. Durant aquests dies, qualsevol de les persones usuàries que passin per l’estació podrà tocar aquest instrument, instal·lat amb motiu de la 67a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals al Palau de la Música Catalana. Així, del 26 de març al 7 d’abril, Barcelona es convertirà en la capital mundial del piano durant tretze dies i acollirà els millors candidats i candidates d’arreu món per obtenir els valuosos guardons que ofereix el Concurs Maria Canals.

El piano de l’estació de Gràcia forma part del conjunt de pianos que el concurs ha instal·lat a diferents espais públics de la ciutat dins la iniciativa de l’OFF Concurs, el programa divulgatiu, educatiu i social de l’Associació Maria Canals que inclou totes les iniciatives que van més enllà del prestigiat concurs i que promouen l’accés a la música i la pràctica amateur per part de grans i petits, en l’educació reglada i no reglada, per transmetre que l’exercici i el gaudi de la música són essencials per al desenvolupament personal de tots i totes.

Amb una mitjana de més de 14.000 persones usuàries en un dia feiner, tots els trens de la línia Barcelona-Vallès tenen parada a l’estació de Gràcia d’FGC: els de les línies L6 Sarrià, L7 Av. Tibidabo, S1 Terrassa, S2 Sabadell i S5 Sant Cugat. Qualsevol persona que vulgui tocar el piano a l’estació de Gràcia podrà compartir la seva música i la seva experiència a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #ElPianoDeGràcia. Amb aquesta acció, Ferrocarrils evidencia el seu suport a les iniciatives culturals i, a la vegada, a la seva voluntat de donar un valor afegit al viatge en tren.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor