Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana recomanem tres visites. Una, al centre d’Art Santa Tecla, on trobareu una exposició de Joan Morey, guanyador de la tercera edició del Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, un premi que impulsa la coproducció d’un projecte que incorpori el vídeo en l’àmbit de les pràctiques contemporànies. Una segona, al Museu del Disseny, amb un muntatge sobre el disseny publicitari. I la tercera, al Vendrell, on podreu veure una exposició que posa fi a quinze anys d’activitat de la galeria de la ceramista Camil·la Pérez Salvà.

Ceràmica contemporània

Exposició d’obres de la ceramista Camil·la Pérez Salvà i dels artistes convidats que han exposat a la seva galeria de la plaça de les Garrofes durant els darrers quinze anys. Una oportunitat per prendre el pols a la ceràmica contemporània.

‘Col·lapse’, de Joan Morey

Col·lapse és obra de l’artista Joan Morey. La mostra a la Tecla Sala és una de les tres en què es desdobla aquest projecte, que neix del Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals.

Sala: Centre d’Art Tecla Sala Adreça: avinguda Josep Tarradellas i Joan, 44. L’Hospitalet de Llobregat. Horari: de dimarts a dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; diumenges i festius, d’11 a 14 h. Fins al 13 de gener

El ‘boom’ de la publicitat

L’exposició El Boom de la publicitat. Reclams de llauna, cartró i rajola. 1890-1950 fa un recorregut, des del final del segle XIX i fins a mitjan segle XX, per la publicitat comercial gràfica dedicada especialment a la difusió de productes d’ús quotidià.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor