Lletres

Infants únics

La il·lustradora Clotilde Perrin ha il·lustrat una trentena d’àlbums per a nens i nenes en diverses editorials i col·labora puntualment en diverses revistes i diaris. Va néixer als Vosges, al nord-est de França, i a les muntanyes on va passar la infància diu que existeixen bèsties salvatges i éssers imaginaris. En tot cas, ella sí que té imaginació i, a més, li ve de família, perquè el seu pare feia figuretes de paper i la seva mare dibuixava. Els avets gegants, els boscos foscos, les bèsties salvatges i els éssers imaginaris de la regió han inspirat les seves creacions.

Assegura que moltes de les històries que va llegir de petita, com ara Charlie i la fàbrica de xocolata, de Roald Dahl, i La història interminable, de Michael Ende, entre d’altres, la van marcar de tal manera que va decidir començar el seu viatge creant i dibuixant les seves pròpies històries per compartir-les amb tothom.

En aquest cas un àlbum de gran format amb què ofereix un extens catàleg d’infants increïbles: el veloç, l’elàstic, el mirall, l’amorós, l’invisible, el miniatura, el gargot, el taca, el gegant, el glacial, l’inclinat, el diamant, el pastisset…

Gràcies als viatges que Perrin ha fet pel món ha pogut conèixer molts infants, tots diferents, tots extraordinaris i en aquest llibre recull les seves històries i particularitats i el poder que atresoren amb unes il·lustracions i un disseny de pàgines tremendament creatius.

Increïbles: La canalla més fascinant amb què m’he topat Autora: Clotilde Perrin Traducció: Gemma Brunat Editorial: Flamboyant Pàgines: 68 Preu: 25,95
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor