Videojocs

La lluita pot ser divertida

Ara fa dues dècades que Super Smash Bros va debutar per a la consola Nintendo 64. Es tractava d’un original i divertidíssim videojoc de lluita en què els dotze contrincants eren tots coneguts personatges de la companyia nipona. A diferència d’altres títols del gènere de l’època, aquest es diferenciava per un alt sentit de l’humor. Mario, Pikachu, Donkey Kong, Link i Kirby tornen i ho fan acompanyats d’un planter complet de setanta-quatre personatges, tot un rècord per a aquesta sèrie. Als personatges esmentats, se n’afegeixen d’altres com els Inkling de Splatoon; Ridley i Samus Oscura de la saga Metroid; Ken i Ryu de Street Fighter; Mewtwo i Squirtle de Pokémon; Diddy Kong de Donkey Kong; Luigi, Bowser, Wario i Yoshi de Super Mario; Solid Snake de Metal Gear Solid i els mateixos Sonic i Pac-Man, entre molts d’altres.

Super Smash Bros. Ultimate ens porta la mateixa fórmula que ha funcionat tot aquest temps, però ara millorada al màxim. Segueix sent un joc de lluita bidimensional, amb un gran nombre d’escenaris, en què ens enfrontarem amb els rivals en diferents plataformes i nivells. A diferència d’altres jocs similars, aquí els controls són senzills i accessibles per a tota mena de jugadors. Amb només dos botons podem realitzar una àmplia varietat de moviments i d’atacs especials. Ara bé, que sigui simple en l’execució no vol dir que ho sigui en el contingut. En aquest moment, no hi ha cap joc de lluita que pugui superar aquest títol.

SUPER SMASH BROS. ULTIMATE Distribuïdora: Nintendo Gènere: Lluita Plataformes: Exclusiu Nintendo Switch Edat: +12

Homenatge a la història dels videojocs

Super Smash Bros. Ultimate disposa de diferents modes de joc, la qual cosa el fa ideal per a aquells a qui agrada esprémer fins a l’últim byte que han pagat amb els seus euros. I això sí que ho té: modes per a tots els gustos i habilitats, un multijugador a prova de bombes i la possibilitat de jugar-hi una vegada i una altra sense que ens avorrim ni un sol cop.

El joc disposa de més de 100 escenaris diferents i d’una increïble banda sonora a prova de bombes. Més de 900 temes, incloent-hi noves remescles de melodies clàssiques, versions originals i cançons completament noves.

Per llegir

DARK SOULS: EL RENCOR DEL INVIERNO Editorial: ECC Cómics Pàgines: 112 Preu: 11,50 euros Atrapat en un regne d’hivern perpetu, Andred de Ithvale, un guerrer endurit per la batalla i obligat per un deure solemne, s’embarca a la recerca d’una redempció sagnant mentre s’obre pas pels erms glaçats perseguint la relíquia sagrada que li van robar.
WORLD OF WARCRAFT: CREMATORIA Editorial: Panini Cómics Pàgines: 128 Preu: 18 euros Arriba l’atac de l’exèrcit de morts vivents creat pel traïdor Rei Lich contra el regne de Lordaeron. En aquest moment de desesperació, Alexandros Mograine rebrà una poderosa espasa amb la qual es convertirà en llegenda.
WORLD OF WARCRAFT: MAGO Editorial: Panini Cómics Pàgines: 176 Preu: 8,95 euros Continua la publicació dels mangues relacionats amb la saga multimilionària dels videojocs World Of Warcraft. Un jove mag s’enfronta amb el seu major desafiament quan es veu obligat a lluitar contra un enemic que només ell pot vèncer.
DRAGON QUEST MONSTERS 2 Editorial: Planeta Cómic l Pàgines: 194 Preu: 8,95 euros Clio i companyia arriben a un món paral·lel dominat per la malvada influència de Dracona- rius amb la missió de trobar Norris. Mentre Clio es troba per- dut, apareix davant seu un nou individu. Basat en els personat- ges creats per Akira Toriyama per al videojoc Dragon Quest.
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor