Opinió

Entre tots la van matar...

Sort que hi ha cordialitat i unitat d’acció entre els que volen plantar cara al règim del 78

La batalla està sent llarga, amb alts i baixos i una intensitat esgotadora. Sort en tenim, però, que estem tots junts, ja que el que realment faria perillar la causa que defensa l’independentisme, la que defensen els republicans i la que defensen els sobiranistes seria la seva ruptura. Ho tenim tots clar, sort n’hi ha.

Afortunadament, hi ha absoluta cordialitat i unitat d’acció entre tots els sectors que han decidit unir forces i plantar cara al règim del 78. És una bassa d’oli. No hi ha insults, no hi ha campanyes de silenci, ni tan sols veig acudits pesats sobre uns i entrevistes massatge a altres. Va tot bé. Sort en tenim.

Estem d’enhorabona perquè hi ha confiança, ningú parla malament de ningú, i en una batalla fraternal es forgen els afectes, s’escurcen les distàncies que generen les diferències i es multipliquen els resultats positius de l’efecte de la unitat d’acció. Sort en tenim.

Els mitjans de comunicació han sabut prioritzar, per sobre de tot i amb professionalitat, la importància de la informació objectiva, sense biaixos ni interès. És un plaer informar-se podent escoltar totes les veus. Totes. Les d’aquí, les d’allà i les de més enllà. A tots de la mateixa manera, atenent a les seves difícils circumstàncies. Tots units donant suport i mantenint la flama encesa.

Afortunadament, ningú intenta retreure res. Tots entenen les situacions excepcionals en què es troben, ningú és més ni menys. Ningú es presenta com un màrtir de cap causa i s’assumeix que aquesta feina és col·lectiva i que sense el poble res hauria estat possible. Sort en tenim.

Sort n’hi ha que tot això succeeix, perquè, ho repeteixo: per al règim que es vol combatre no hi hauria cap victòria més gran que la desunió del poble sobiranista. Que les bufetades amb la mà oberta entre dirigents que estan patint la repressió. Perquè si s’arribés a aquesta situació, creieu-me, no seria necessari ni Marchena ni Llarena. És savi, el refranyer! En castellà n’hi ha un que diu “entre todos la mataron y ella sola se murió”. Aprenguem-ne!

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor