El dossier

CELLER COOPERATIU PINELL DE BRAI

LA CATEDRAL DEL POBLE

El Pinell de Brai, a la comarca de la Terra Alta, voreja el miler d’habitants, però té un dels cellers més impressionants. L’edifici, encarregat pel Sindicat Agrícola del Pinell de Brai a Cèsar Martinell, va ser construït l’any 1922. A la façana trobem un fris ceràmic de Xavier Nogués, incorporat el 1949 i en què se succeeixen escenes de la verema i de l’elaboració del vi i l’oli. L’interior de l’edifici està dividit per arcs parabòlics d’obra de maó aplantillat que suporten la coberta. Aquests arcs, de grans proporcions, presenten les eixutes foradades, la qual cosa augmenta la sensació de lleugeresa i lluminositat. A part de les visites al celler, amb degustacions, l’equipament també inclou un restaurant i una botiga.

Adreça: Pilonet, 8 Horari: Dimarts a diumenge de 10 a 7. Visites guiades a les 12 i 2/4 d’1 en català i a les 5 en castellà Reserves: 977426264 / reserves@catedraldelvi.com
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor