El dossier

Celler cooperatiu falset MARÇÀ

EL CASTELL DEL VI

El celler cooperatiu de Falset Marçà, projectat per l’arquitecte Cèsar Martinell el 1919, evoca el castell de Falset, principal punt de referència de la vila. A banda i banda de la façana hi trobem dues torres de planta quadrada i acabat emmerletat. L’interior té estructura de basílica, amb una nau central i dues de laterals. Una de les principals novetats a Falset és l’absència de l’arc parabòlic, substituïda per una coberta de teula a dos vessants que se sustenta gràcies a les clàssiques encavallades de fusta. Actualment, el celler forma la part de la Cooperativa Falset Marçà, inscrita en els cellers de la Denominació d’Origen Montsant i que elabora més de 750 ampolles de vi l’any. Just al costat de l’edifici hi trobem l’agrobotiga de la cooperativa, d’on surten les visites.

Adreça: Miquel Barceló, 31 Horari: Amb reserva prèvia fins a una hora abans de la visita. Visita estàndard: de dilluns a divendres a les 10 (castellà) i a les 12 (català) Reserves: 617 929 018 / visites@etim.cat
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor