El dossier

NOVA YORK 31 DE MARÇ

EL PROCÉS DE TRUMP

El 31 de març, Donald Trump es va convertir en el primer expresident dels EUA que afrontava càrrecs penals després que un gran jurat de Nova York hagués votat a favor de processar el mandatari per una causa relacionada amb el pagament d’uns 130.000 dòlars (uns 119.000 euros) durant la campanya presidencial del 2016 a l’actriu porno Stormy Daniels pel seu silenci sobre una presumpta relació sexual. A partir d’aleshores, l’expresident dels Estats Units ha sumat 91 càrrecs i 4 imputacions penals, de què 2 de federals, i una condemna civil per abús sexual i difamació a l’escriptora i periodista E.J. Carrol. I també ha estat condemnat per frau econòmic.

Malgrat tot, no només ha aconseguit superar tots i cadascun dels seus rivals republicans en la cursa per a la nominació interna del partit, sinó que, a més a més, treu un lleuger avantatge a Joe Biden en una hipotètica reedició de l’enfrontament que el va dur a la presidència dels Estats Units el 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor