Serà notícia

Agenda Republicana

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 28 d’abril al 5 de maig

DiLLUNS 29 abril

Concentració al barri de Sants

Un cop més, com cada dilluns, hi ha concentració al barri de Sants per exigir l’alliberament de les preses i els presos polítics i el retorn de les persones exiliades. L’acte està organitzat per l’ANC Sants-Montjuïc.

Plaça Ramon Torres Casanova

Lloc:

20h

Hora:

Localitat: Barcelona

Divendres 3 maig

Caminades a Plaça Catalunya

Segueixen cada divendres les caminades de protesta al centre de Barcelona, a la plaça de Catalunya, a partir de les set de la tarda.

Plaça de Catalunya

Lloc:

19h

Hora:

Localitat: Barcelona

Dissabte 4 maig

L’exposició de Jordi Magrià, al Berguedà

L’exposició ‘El procés a punta de BIC’ arriba a la comarca del Berguedà del dia 4 i fins al dia 13 de maig. La inauguració d’aquesta exposició de retrats fets amb bolígraf sobre el procés tindrà lloc a Bagà, al carrer la Vinya 1, el proper dissabte dia 4 i hi assistirà el propi autor dels dibuixos, Jordi Magrià, conegut com a Bicman.

Centre del Parc Natural Cadí-Moixerò

Lloc:

17h

Hora:

Localitat: Bagà

Dissabte 4 mAIG

Tertúlia amb Canadell i Cotarelo

El proper dia 4 de maig a les 12 del migdia es durà a terme un acte a la plaça Bonet i Muixí de Barcelona. El títol de l’acte és “Futur econòmic i social de Catalunya” i tindrà la participació de l’economista Joan Canadell i del periodista i politòleg Ramón Cotarelo. Amb aquest títol es pretén parlar dels següents temes importants: Com ens afectarà econòmicament la independència? Millorarà la nostra economia? Pujarà el salari mínim? Estaran garantides les pensions? Sortiríem de la UE?.

Al finalitzar s’oferirà un aperitiu. L’activitat està organitzada per Birres per la República i la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana de Sants-Montjuïc.

Plaça Bonet i Moixí

Lloc:

12h

Hora:

Localitat: Barcelona

DiVENDRES 3 mAIG

Baños i Dante Fachín, a Girona

Òmnium Gironès organitza una nova xerrada del cicle Trencalls pel proper divendres dia 3 de maig a les 21 hores amb Antonio Baños i Albano Dante Fachin com a convidats. L’acte tindrà lloc al restaurant L’Alqueria (carrer Ginesta, 8) de Girona i el preu del sopar és de 33€ per persona. Les places són limitades i la inscripció és obligatòria.

Restaurant L’Alqueria

Lloc:

21h

Hora:

Localitat: Girona

DiVENDRES 3 mAIG

Xerrada sobre consum estratègic

La Sala Cultural del municipi de Caldes d’Estrac (carrer Riera, 31) acollirà el proper divendres dia 3 de maig una xerrada-col·loqui sobre consum estratègic i energies alternatives, dins del marc de la Fira Aquacàlida, que es farà al mateix municipi de Caldes d’Estrac els proper dies 1 i 2 del mes de juny.

L’explicació de la Campanya de Consum Estratègic anirà a càrrec del membre del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana, David Fernàndez, i la del Model Energètic de la companyia Somenergia anirà en aquest cas a càrrec de Tomás García, membre de Som Energia, la cooperativa d’energia verda.

Sala Cultural (carrer Riera, 31)

Lloc:

19h

Hora:

Localitat: Caldes d’Estrac

Diumenge 5 maig

Visita guiada, ‘La Guerra Civil a Girona’

Òmnium Gironès organitza la visita guiada “La Guerra Civil a Girona” el proper diumenge dia 5 de maig a les 11 hores, a càrrec de Jordi Galí i Farrés, professor i historiador. Serà una ruta pels principals escenaris de la Guerra Civil, les zones bombardejades i els espais de defensa passiva d’una hora i mitja de durada aproximada. El punt de trobada és davant la seu d’Òmnium Gironès (plaça del Vi, 4, Girona). L’acte s’inclou en el marc del cicle 80 anys de l’inici de l’exili. La inscripció prèvia és obligatòria a girones@omnium.cat.

Plaça del Vi, 4

Lloc:

11h

Hora:

Localitat: Girona

DiVENDRES 3 mAIG

Converses amb Ramir de Porrata

Ramir De Porrata oferirà el proper divendres dia 3 de maig al Auditori Josep Irla de Girona una xerrada sobre d’on venim, on som, cap a on anem… i com hi anem. Ramir De Porrata és doctor Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona. També és cofundador i director de l’empresa Keonn.

Fou responsable d’Anàlisi Estratègica i vicepresident del Cercle Català de Negocis i autor d’estudis com “Els Països Petits són Econòmicament Viables”, “On van els impostos dels catalans”, “Cap a on s’encamina Espanya?”, “Les raons econòmiques per l’Estat Propi”, “El català, una llengua perseguida durant 4 segles” i “Com es distribueix la corrupció política a Espanya”.

Auditori Josep Irla (plaça Pompeu Fabra, 1)

Lloc:

19.30h

Hora:

Localitat: Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor