El dossier

CRISTIAN i JORDI ROS

PROPIETARIS DEL BAR CAN ROS (BARCELONA)

“Si visquéssim del turisme, ja hauríem tancat”

Els propietaris de Can Ros estan acostumats a treballar dur. Formen part de la tercera generació –són sis germans, tots nois, i cinc treballen al bar– d’un negoci familiar que va començar fa gairebé cinquanta anys, amb els pares i els avis dels propietaris actuals. “Durant els primers anys, no tancaven mai. Els caps de setmana, Nadal, Sant Esteve, per Reis... Els pares sempre eren aquí”, recorda Cristian Ros. L’àvia va treballar a la cuina fins que va tenir 84 anys i l’entrepà de mandonguilles d’aquest establiment ha estat considerat un dels millors de Barcelona. En temps de pandèmia, les coses no han estat gens fàcils. “Si visquéssim del turisme, ja hauríem hagut de tancar”, assegura en Cristian. L’establiment està situat al capdamunt del carrer Roger de Flor, allunyat de les típiques rutes turístiques i amb atmosfera de barri. “Tenim una clientela molt fidel”, afegeixen. Durant els mesos del tancament, servien menús per emportar-se, però reconeixen que no n’hi ha prou. “Hem demanat crèdits ICO i hi ha mesos que nosaltres no hem pogut cobrar”, asseguren. La família Ros, però, es mostra convençuda que podrà tirar endavant. “És un negoci que no podem deixar perdre així com així”, conclou en Cristian.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor? Fes-te subscriptor per només 12 € l'any (1 €/mes)