Promoció

EL 26 DE MAIG, EL NÚMERO 1

La situació del procés, les opinions de Salvador Cardús i de Bea Talegón i la conversa amb la neurobiòloga Mara Dierssen són alguns dels continguts que podreu trobar en el proper número de La República

La redacció de La República ja treballa en els continguts del número 1, que sortirà al quiosc el dia 26 de maig. A partir d’aquesta data, la revista sortirà setmanalment cada dissabte. En aquest número 1 podreu trobar un reportatge de Sara Muñoz sobre la situació actual del procés a Catalunya, així com articles d’opinió de Salvador Cardús, Bea Talegón, Laura Pinyol i Biel Figueras.

A La Conversa, podreu llegir una interessant entrevista de Mercè Miralles a Marta Dierssen, neurobiòloga i cap de grup al Centre de Regulació Genòmica. El Megagràfic del número 1 estarà dedicat al mercat laboral, mentre que a la secció d’Innovació coneixereu un nou coixí intel·ligent pensat per a discapacitats a partir d’una iniciativa del pilot Isidre Esteve.

A La República de les Arts, David Marín us explicarà la situació de crisi que viu el sector audiovisual i les productores que hi treballen. Tot això i molts més continguts, els podreu llegir a partir del 26 de maig a La República.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.